Je baby voeden was nog nooit zo eenvoudig met het nieuwe Canadese babybedrijf Quark

Hightech, innovatief design, makkelijk schoon te maken en super betaalbaar? We beloven dat het niet te mooi is om waar te zijn

Gemaakt voor

Het krijgen van een baby is een monumentale en opwindende tijd in het leven van elke toekomstige ouder. Het is magisch. Het is levensveranderend. Het staat vol met dure en ingewikkelde productaanbevelingen? Iedereen die ooit heeft geprobeerd een geboorteregister samen te stellen, weet dat dit waar is. En ondanks veelbelovend gemak, blijft men vaak met meer vragen dan antwoorden achter. Zoals, is het het prijskaartje waard? Zal mijn kind het leuk vinden? En, misschien wel het belangrijkste, zal het mijn leven echt gemakkelijker maken? De oprichters van het Canadese bedrijf kwark, ouders zelf, vonden het antwoord op veel van deze vragen een volmondig nee. Wat leidde tot de oprichting van Quark, een hightech en gestroomlijnd merk voor keuken- en ouderschapsaccessoires dat uw leven gemakkelijker zal maken als het gaat om het voeden van uw baby.

Quark heeft niets aan het toeval overgelaten en elk detail van elk product is doordacht en praktisch met de drukke ouder in gedachten. Denk aan prachtige producten die geschikt zijn voor een aanrechtblad, multifunctioneel zijn met intuïtieve ontwerpen en – naar adem snakken – eenvoudig schoon te maken. Misschien wel het beste van alles is dat de producten van grote waarde zijn in vergelijking met andere babygadgets op de markt, waardoor we vaak intense wiskundige analyses maken (“wat zijn de kosten per gebruik als ik dit elke dag gebruik?“) om de aankoop te rechtvaardigen. We zullen wiskunde waarschijnlijk niet helemaal opgeven, maar alles wat het voeden van de baby gemakkelijker maakt, van de aankoop tot het daadwerkelijk in de mond van de baby brengen, is een enorme overwinning voor alle ouders.

Hier zijn drie favorieten van dit nieuwe Canadese merk

De keukenheld: Quook

Dit vijf-in-één compacte aanrechtapparaat vervangt vijf verschillende babygadgets waar veel nieuwe ouders bij zweren. Het mengt, stoomt, verwarmt, reinigt en desinfecteert alles in één gestroomlijnd apparaat. De ingebouwde flessenwarmer is een bijzonder leuke touch, waardoor dit een geweldig product is vanaf de geboorte, tot in de peuterjaren en daarna. Het is vaatwasmachinebestendig, heeft een automatische reinigingsfunctie en heeft een mengbeker met grote capaciteit, zodat je eten voor de week kunt bereiden (als dat je ding is). Het is geweldig voor groenten en fruit, maar ook vlees en vis en het touchscreen-paneel is strak en modern. Aangezien het bereiden van voedsel voor je baby onvermijdelijk is (serieus, je moet ze meerdere keren per dag voeden totdat ze volwassen zijn?) is het het beste om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Een knaller voor baby: Fruuti

Deze fruitfeeder ziet er misschien uit als een raket, maar hij is volledig nuchter, hoewel hij lichtjaren voorloopt op andere vergelijkbare babyfeeders. Bijzonder innovatief is de roterende voortstuwing waarmee u (of uw kind) voedsel met een gemakkelijke draai door de food-grade siliconen bovenkant kunt voortstuwen. Dit betekent minder afval en meer voedsel veilig in de mond (en hopelijk buik) van je kleintje. Het kan volledig worden gedemonteerd voor grondige reiniging, is vaatwasmachinebestendig en heeft zelfs een transparante dop om uw voedsel veilig te houden tijdens reizen of opslag. Het is de perfecte bijtring (doe gewoon koud fruit in en kijk hoe de baby onmiddellijk verlichting krijgt van dat pijnlijke tandvlees) of een veilige snackoptie, zodat je nieuwe smaken aan het babymenu kunt toevoegen zonder je zorgen te maken over de veiligheid.

Een wekelijks nietje: Chill

Voor de food-prepper is de Chiill siliconen tray de perfecte aanvulling op je wekelijkse maaltijdplan. Met zeven secties gemaakt van dikkere siliconen, is dit product geweldig om met puree te vullen en in de vriezer te doen, mini-muffins met groenten in de oven te bakken of portiegecontroleerde snacks in het panty te bewaren. Het is veilig voor de vaatwasser, vriezer, magnetron en oven (tot 425 ° F) en is, net als alle producten van Quark, gemaakt zonder BPA, ftalaten en andere potentieel schadelijke ingrediënten. De porties van zeven dagen zorgen voor supergemakkelijke weken en de toewijzingen van 1,4 ounce zijn perfect voor baby’s die net beginnen met vaste stoffen. Voor oudere kinderen, voel je vrij om meerdere trays te hebben – de kosten houden je niet tegen – en haal nog een portie tevoorschijn voor je opgroeiende kind.

Van het plannen van maaltijden tot het bereiden, invriezen en voeden, Quark heeft alle producten die je nodig hebt om je baby te voeden en het gemakkelijk te maken. Vind alle nieuwste producten op quarkbaby.com en volg op Instagram en Facebook en Youtube.

Blijf in contact

Abonneer u op de dagelijkse nieuwsbrief van Today’s Parent voor ons beste nieuws, tips, essays en recepten op het gebied van ouderschap.

creditSource link

Palmabreda.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart